Direktlänk till inlägg 11 november 2020
Verkligen älskar min slowkocker, oftast minimalt med jobb men ändå vällagad mat från grunden.
Denna rätten blev nog det godaste jag lagat i Slowcokern.
Det här behöver du.
1 kyckling
1 grönsaksbuljong
1 gul lök
2-3 små röda äpplen
3 dl vatten
Salt
Peppar
Rökt paprika pulver
Curry
Honung
Såsen.
2,5 dl milda mat 4%
Slå i vattnet, smula i buljongtärningen.
Krydda kycklingen rejält och lägg ner.
Skala och klyfta löken och lägg i, dela äpplet i mindre bitar och lägg ner i slow kockern.
Ringla över generöst med honung på kyckling och tillbehör.
Starta slow kockern på låg i 8 timmar.
Koka sedan currysås på buljongen som blir med grädden och ca 1-1,5 msk curry.
Red med mjöl blandat i vatten.
Rensa kycklinge och dela i mindre bitar och lägg ner i currysåsen.
Servera med ris
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 | 29 | |||
30 |
|||||||||
|